MERIT Award 2020

Federation of European Professional Photographers

Det var med håbefulde øjne, at jeg bevidnede den officielle award ceremoni på FEP (Federation of European Professional Photographers) facebook side. Det blev dog ikke til en af de prestigefyldte titler eller præmier, som man jo altid drømmer om. “Næste år” tænkte jeg. Men selv da, ville konkurrencen være hård, når man ville være oppe imod den europæiske elite af professionelle fotografer.

I dag fik jeg en mail – fra FEP.. Tillykke stod der. Jeg tænkte – “er det nu en spam mail eller en standard mail, der er sendt ud til alle?” Det var det ikke. Mailen lød:

Hi!

Congratulations for the results you achieved at the FEP European Professional Photographer of the Year Awards 2020! (Wait what?!)

As you know, aside the winners and finalists (top 3 and top 10 in each category), we also award photographers who got single awards. (I didn’t know that?!)

You can find the gallery of all awarded pictures at  https://www.europeanphotographers.eu/competition-gallery/professional-photographer-of-the-year-2020-results/ (Ok! I’m seriously curious! Gotta look!)

You can download your certificates directly from our website. They are under the competition menu, you just have to click on “Download Certificates” – you must be logged in.

Best Regards and Congratulations again from 

Truls Løtvedt, FEP President

Anna Kaleva-Tsagklas, FEP CEO

Johan Brouwers,  Chairman of the Competition

Martina Scozzi, FEP Secretary”

Så jeg hoppede ind på linket og fandt vej ind til de individuelle præmierede billede – og hold da lige op – det var da lige min ANOREXIA, der var dér!!! At sige jeg er stolt af den præstation er intet andet end en underdrivelse, i og med at jeg var overbevist om ikke at have vundet en rygende fis. Fair nok det ikke blev til hverken titel, pengepræmie eller andet – men JA TAK til endnu en Award!!

Så nu kan jeg stolt sige, at jeg også har fået en Award på europæisk topprofessionelt plan..

 

Koldsø Fotografi

Solbjerg Hovedgade 77B
DK-8355 Solbjerg

CVR-nr: 34234051

Mobil: +45 42 49 43 81
E-mail: info@koldsoefotografi.dk
B2B web: www.fotografchanettkoldsoe.dk

Koldsø Fotografi på FacebookKoldsø Fotografi på Instagram Koldsø Fotografi på LinkedIn Koldsø Fotografi på YouTube

Åbningstider

Mandag:Åbent efter aftale

Tirsdag:Åbent efter aftale

Onsdag:Åbent efter aftale

Torsdag:Åbent efter aftale

Fredag:12.00 - 18.00

Lør/Søn:11.00 - 18.30

Helligdage:Åbent efter aftale

Telefontider

Mandag:10.00 - 13.30

Tirsdag:10.00 - 13.30

Onsdag:10.00 - 13.30

Torsdag:10.00 - 13.30

Fredag:12.00 - 18.30

Lør/Søn:11.00 - 18.00

Helligdage:Kun SMS