Boudoir session

Forkæl dig selv eller din kæreste med en flot boudoirserie af dig selv. Boudoir er for både mænd og kvinder, med fokus på form, æstetik og det feminine eller maskuline væsen.

koldsø fotografi’s priser

Boudoirfotografering

Under en Boudoirfotografering lægger jeg vægt at fremhæve kroppens flotte former samt kvindens sensualitet eller mandens maskulinitet. Her er der ikke tale om seksuelle eller vulgære fotografier.

En Boudoirfotografering kan være meget personlig, så et godt samarbejde baserer sig på ærlighed, åbenhed og tillid. Min fornemste opgave er, at få dig til at føle dig tryg i mit studie. På den måde bliver billederne absolut bedst samtidig med at du får en dejlig og behagelig oplevelse.

Til en Boudoirfotografering sættes der 2 timer af til selve fotograferingen. Der kan fotograferes i forskellige stilarter – sammen finder vi dét udtryk, som passer bedst til dig og dine ønsker. 

Vil du have hele oplevelsen med, kan du tilkøbe op til 2 timers kvalitetstid med min dygtige make-up artist Mihaela, der sørger for, at gøre dig max klar til fotograferingen.

Din tryghed – hele vejen!

Du vil på intet tidspunkt blive bedt om at gøre noget, som du ikke føler dig tryg med – her er det dig, der sætter grænserne. Hvis du føler dig mere tryg med selskab af en ven eller veninde, er du meget velkommen til at tage én person med. Ikke flere da det vil virke forstyrrende for fotograf og make-up artist, det kan i værste fald gå ud over præstationen, som jo gerne skulle være i top.

Forskellen på boudoir for mænd og kvinder

Det kvindelige boudoirfotografi

De kvindelige boudoir fotografier lægger særligt vægt på kvindens smukke S-kurvede former, sensualitet og de feminine træk såsom ryg, mave, hals, skuldre, balder og barm. Præcist hvilket udtryk og hvor meget du ønsker at vise, er helt op til dig. Jeg arbejder ud fra det princip, at der skal lades noget tilbage til fantasien. Jeg tager på intet tidspunkt erotiske billeder.

Jeg står klar med gode idéer til både lys og poseringer – har du også selv idéer, kigger vi også på dem. 

Det mandlige boudoirfotografi

Ved de mandlige boudoir fotografier lægges vægten på mandens maskuline træk og muskuløse natur. Fremhævelse af maveregion, bryst, skulder, balder og lår danner kernen for et interessant og fangende fotografi. Oftest fremvises mandens krop bedst i et lidt hårdt lys, hvor kvindens feminine træk gør sig bedst i et blødt lys.

Pris på boudoirfotografering i studie

Boudoir pakke

Inkl. billeder

Pakken inkluderer:

  • Op til 2 timers fotografering
  • 4 stk. 13x18cm fotofremkaldelse i høj kvalitet

1.800,-

DKK

Tilkøb: Stylist

Få lagt en professionel make-up

Gør oplevelsen endnu federe! Tilkøb 2 timers kvalitetstid med min dygtige make-up artist Michaela, der lægger en professionel make-up på dig. Dette foregår i mit studie i Solbjerg. 

1.500,-

DKK

Boudoirfotografering i naturen eller hjemmet

Det er i nogle tilfælde også muligt at få lavet en boudoir fotografering enten på en valgt location i naturen eller i dit eget hjem.

Ved fotografering i dit hjem, kan det komme an på, hvor meget lysindfald, dit hjem byder på. Derfor er det ikke altid en mulighed. Hvis du ønsker en vurdering, skal du dels tage billeder af de rum, du ønsker at bruge – fra forskellige vinkler og meget gerne også en lille video. Disse ting bedes du så sende til mig med et download link via WeTransfer. Linket sendes til mail: info@koldsoefotografi.dk

Tilkøb:
on location

Tillægget dækker kørsel til valgt lokation i naturen eller til dit hjem samt evt. transport og opsætning af lamper

+ 650,-

DKK

Koldsø Fotografi

v/ Chanett Koldsø
Solbjerg Hovedgade 77B
8355 Solbjerg
CVR-nr.: 34234051

Sociale Medier

Koldsø Fotografi på FacebookKoldsø Fotografi på InstagramKoldsø Fotografi på LinkedInKoldsø Fotografi på YouTube