Gruppe session

En gruppefotografering kan laves både i studie og i naturen – den gælder fra 7 personer og opefter. Der er intet loft for maks antal personer, men der vil være en fysisk begrænsning for, hvor mange man kan være ved en studiefotografering.

koldsø fotografi’s priser

Gruppefotografering

Gruppefotograferinger er for familier (og grupper) på minimum 7 personer.

Jeg har intet loft for, hvor mange man kan være med på et gruppebillede og ej heller koster det noget for ekstra personer. Dog er der en fysisk begrænsning på mellem 14-16 personer for fotografering i studie. Er man flere, rykker vi derfor fotograferingen ud i naturen.

Til alle gruppefotograferinger afsættes minimum 1½ time til fotograferingen.

I skal forvente 2-3 større gruppeopstillinger, da disse tager lang tid og kan have begrænsninger alt efter, hvor mange I er. Herudover gives der mulighed for fotografering af familierne enkeltvis med kombinationer som fx kernefamilien, bedsteforældre og børnebørn, søskende, fætre/kusiner osv..
Det er blot en ekstra service, som jeg tilbyder, nu hvor vi alligevel fotograferer – og der er naturligvis ingen krav om køb – det er helt og aldeles valgfrit. 

I studiet kan man lave to typer gruppeopstillinger: 

Eksempel på den komplette opstilling

  • Komplet opstilling, hvor I alle er på (det er den der giver flest begrænsninger)
  • Composit, hvor jeg fotograferer familierne enkeltvis og sætter sammen til et panorama (den giver langt mere frihed og er en ny og sjov måde at lave familiebilleder på). 

Eksempel på en composit opstilling

Gruppe
fotografering i studie

Fotografering op til 90 minutter
(maks. 14-16 personer)

VIGTIGT: Dette er ikke en pakke, men den generelle pris for en gruppefotografering! Prisen inkluderer ingen billeder. Der henvises til prissiden: “Fremkaldelser & Digitale Filer

Pris: 950,- 

On location tillæg

Vil I gerne have fotografering i naturen? Intet problem.. On location tillægget lægges blot oveni Jeres endelige faktura og dækker bl.a. fotografens kørsel til og fra location (20km inkluderet).

On location tillæg: 350,- 

Koldsø Fotografi

v/ Chanett Koldsø
Solbjerg Hovedgade 77B
8355 Solbjerg
CVR-nr.: 34234051

Sociale Medier

Koldsø Fotografi på FacebookKoldsø Fotografi på InstagramKoldsø Fotografi på LinkedInKoldsø Fotografi på YouTube