Newbornfotografering

Med en newborn fotografering sætter vi fokus på det nyfødte barns dejlige udtryk, fredfyldte søvn og den lillebitte næse og mund samt tæer og fingre. Bagefter kan du nyde en sød og stemningsfuld billedeserie, fra dit barns første tid.

koldsø fotografi’s priser

Newbornfotografering

Newborn billeder er nogle af de dejligste for en fotograf at lave. Jeg nyder at arbejde med de helt små størrelser, at komme tæt på og kunne se de meget fine detaljer som fx den lille næseryg, de små negle og de bittesmå fingre! Kan man andet end elske sit arbejde som fotograf?!

En newborn fotografering varer godt 4 timer – det lyder af meget, men det skyldes i høj grad, at der skal være tid til amning, bleskift m.v. – det er uundgåeligt med disse fotograferinger.

Studiet byder på et lille lager af forskellige rekvisitter lige fra senge og tæpper til tylnederdele, englevinger og hatte. Men I er også meget velkomne til selv at tage noget med.

Hvor gammel må baby være?

Det bedste tidspunkt at fotografere nyfødte er, når de er mellem 5 og 10 dage gamle. Her sover de bedst og er derfor også oftest lettere at posere. Dog er der sandsynlighed for, at meget af tiden ved en newborn fotografering ikke går med at fotografere. Men tværtimod med at amme, pusle baby og få baby til at sove igen. Derfor sætter jeg altid god tid af til en newborn fotografering – der skal være plads til tåmodighed og ingen stress, hverken for forældre eller baby.

Når I ankommer

Når I ankommer er atelieret varmet godt op, så baby ikke fryser – så tag ikke for meget tøj på selv – men gerne noget ekstra tøj med – I skal regne med at en newborn fotografering, kan involvere et par “uheld” fra baby.

Som forældre er I med hele vejen. Vi har på forhånd talt om, hvilken stilart I ønsker, så studiet kan være forberedt til når I ankommer. I vil også komme til at hjælpe mig undervejs i poseringerne, og sammen arbejder vi os gradvist frem til de helt rigtige billeder. 

Imens jeg fotograferer, har I mulighed for at slappe af i loungen, hvor der både er lidt læsestof, men hvorfra I også kan følge med i fotograferingen. I vil altid blive budt på noget at drikke – og kaffe/te/kakao bliver sat frem ved Jeres ankomst. Jeg lægger vægt på en hyggelig og uformel atmosfære – et sted, hvor det er rart at være. I forbindelse med sessioner af naturligt lys, inddrages loungen til formålet – hvorved vi klarer dét med lidt “feng shui”.

 

Hjemme hos Jer…

For et mindre tillæg, er det også muligt at rykke fotograferingen hjem til Jer! Det er ikke bare let for Jer, men det kan give et andet og mere personligt udtryk. Fx kan man lave meget stemningsfulde familiebilleder i stuen eller i soveværelset. Alt det kræver er god gulvplads (så lidt omrokering kan komme på tale) og et godt lysindfald. Det bedste lys til newborn baby billeder kommer fra nordvendte vinduer og døre. Så har I et større vinduesparti eller en terassedør mod nord, så vil det være det foretrukne sted.

Newborn pakke

Inkl. billeder

Pakken inkluderer:

  • Op til 3½ timers fotografering
  • ca. 30 min. udvælgelse
  • 4 stk. 13x18cm fotofremkaldelse i høj kvalitet
  • 1 stk. 20x25cm fotofremkaldelse i høj kvalitet

eller

  • 5 stk. digitale portrætter i str 13x18cm, 300ppi

3.000,-

DKK

Tillæg: Hjemme hos Jer

Flyt sessionen hjem til Jer…

Det er en mulighed at fotografere baby hjemme hos Jer. Her bruger vi udelukkende naturligt lys og har fokus på en naturlig, lys og udtryksfuld billedeserie. Det kræver blot lidt plads og meget gerne et større nordvendt vindue eller en terassedør.

+650,-

DKK

Koldsø Fotografi

v/ Chanett Koldsø
8660 Skanderborg
CVR-nr.: 34234051

Sociale Medier

Koldsø Fotografi på FacebookKoldsø Fotografi på InstagramKoldsø Fotografi på LinkedInKoldsø Fotografi på YouTube

You cannot copy content of this page