Bag om fotografen

bag om

Koldsø Fotografi

Mit navn er Chanett Koldsø, jeg er 37 og bor i Skanderborg med min kæreste og min datter på 3 år. Jeg er udlært reklame- og portrætfotograf ved Media College Denmark i 2019, har fotograferet på professionelt plan siden 2016 og vandt min første fotografiske pris i 2015 med fotografiet “Anorexia”.

I 2018 åbnede jeg et fotoatelier i Solbjerg, syd for Aarhus, men valgte i oktober 2023 at lukke det, for at prioritere min tid med min datter og kæreste.

Jeg fotograferer nu primært in-home style (i kundens hjem), i naturen eller hos virksomheder. Jeg har base i Skanderborg, men fotograferer i hele landet.

Jeg arbejder på en løsning med studieopsætning i kundens eget hjem – dette er endnu på forsøgsbasis.

NB: Galleriet består lige nu hovedsagelig af studieoptagelser – dette opdateres løbende i 2024.

fotograf Chanett Koldsø, Skanderborg

Familie- og erhvervsfotograf Chanett Koldsø

Koldsø Fotografi er din garanti for kvalitet!

Koldsø Fotografi har vundet både internationale og nationale awards og udmærkelser for sine fotografier og har vundet flere ærestitler samt erhvervet to MASTERS. Jeg har tidligere været medlem af Dansk Fotografisk Forening (Danmarks brancheforening), Federation of European Professional Photographers, Colour Art Photo Denmark samt “Foreningen for Danske Fødselsfotografer“, men er på nuværende tidspunkt kun medlem af sidstnævnte.

Du kan læse mere om mine udmærkelser på siden Awards.  

“Det er egentlig ret enkelt: hvis I (firmaer eller private) skal bruge portrætter eller reklamebilleder, så kan I stenroligt henvende Jer til Chanett Koldsø og få hende til at tage dem. I får de billeder, I har brug for – og måske er de lidt anderledes og mere spændende, end I havde forestillet jer. Det er det, der sker, når man henvender sig til en fagperson! (anmeldelse via LinkedIn)”

Gunner Byskov

Studieleder, Medieskolerne Viborg

Koldsø Fotografi

v/ Chanett Koldsø
8660 Skanderborg
CVR-nr.: 34234051

Sociale Medier

Koldsø Fotografi på FacebookKoldsø Fotografi på InstagramKoldsø Fotografi på LinkedInKoldsø Fotografi på YouTube

You cannot copy content of this page