Koldsø Fotografi

Find ud af, hvem der står bag Koldsø Fotografi og hvad jeg står for. Stil spørgsmål, hvis du er nysgerrig – jeg står altid klar til en snak.

bag om

Koldsø Fotografi

Mit navn er Chanett Koldsø og jeg er udlært reklame- og portrætfotograf ved Media College Denmark i 2019. Jeg har min base i Skanderborg, men fotograferer i hele landet.

Jeg vandt min første award i 2015 og har fotograferet på professionelt plan siden 2016. I 2018 åbnede jeg eget fotoatelier i Solbjerg syd for Aarhus, men efter et par samfundskriser, et år på barsel og et opstået ønske om at prioritere familien mere, valgte jeg – med tungt hjerte – at lukke atelieret 31. oktober 2023.

Nu fotograferer jeg primært on location og hjemme hos kunden selv, hvor fotograferingen foregår i et afslappet miljø, med fokus på en naturlig stemning. Men har man plads i hjemmet (min. 3x4m) er det muligt at opsætte nogle mindre studiebaggrunde og få lavet studieportrætter i eget hjem. 

Jeg tilbyder:

 • erhvervsportrætter & medarbejderfotos
 • familieportrætter
 • cv portrætter
 • fødsler
 • nyfødt & baby
 • cake smash
 • portrætter til bryllupper & konfirmationer
 • studenter
 • skolefoto
 • reportage
 • produkter (produkt i miljø samt packshots)
 • arkitektur og boligfotografi

Derudover restaurerer jeg også ældre fotografier digitalt.

Du kan se eksempler på mit arbejde i galleriet.

NB: Galleriet består lige nu hovedsagelig af studieoptagelser – dette opdateres løbende i 2024.

fotograf Chanett Koldsø, Skanderborg

Familie- og erhvervsfotograf Chanett Koldsø

Koldsø Fotografi er din garanti for kvalitet!

Koldsø Fotografi har vundet både internationale og nationale awards og udmærkelser for sine fotografier og har vundet flere ærestitler samt erhvervet to MASTERS. Jeg har tidligere været medlem af Dansk Fotografisk Forening (Danmarks brancheforening), Federation of European Professional Photographers, Colour Art Photo Denmark samt “Foreningen for Danske Fødselsfotografer“, men er på nuværende tidspunkt kun medlem af sidstnævnte.

Du kan læse mere om mine udmærkelser på siden Awards.  

“Det er egentlig ret enkelt: hvis I (firmaer eller private) skal bruge portrætter eller reklamebilleder, så kan I stenroligt henvende Jer til Chanett Koldsø og få hende til at tage dem. I får de billeder, I har brug for – og måske er de lidt anderledes og mere spændende, end I havde forestillet jer. Det er det, der sker, når man henvender sig til en fagperson! (anmeldelse via LinkedIn)”

Gunner Byskov

Studieleder, Medieskolerne Viborg

Koldsø Fotografi

v/ Chanett Koldsø
8660 Skanderborg
CVR-nr.: 34234051

Sociale Medier

Koldsø Fotografi på FacebookKoldsø Fotografi på InstagramKoldsø Fotografi på LinkedInKoldsø Fotografi på YouTube