Koldsø Fotografi

Find ud af, hvem der står bag Koldsø Fotografi og hvad jeg står for. Stil spørgsmål, hvis du er nysgerrig – jeg står altid klar til en snak.

bag om

Koldsø Fotografi

Mit navn er Chanett Koldsø og jeg er udlært reklame- og portrætfotograf ved Media College Denmark i 2019.

Jeg har fotograferet på professionelt plan siden 2016 og åbnede i januar 2018 mit eget atelier/studie i Solbjerg. Herfra driver jeg dagligt min virksomhed og varetager en masse spændende fotografiske opgaver for både virksomheder og privatpersoner.

Jeg arbejder inden for alle genrer af fotografiet, lige fra reportage, produktfotografi og arkitektur til newborn, bryllupper, fødsler, boudoir og personportrætter. Jeg laver også pasfotos, så der er faktisk ikke dét emne, jeg ikke arbejder med.

Du kan se eksempler på mit arbejde i galleriet.

Familie- og erhvervsfotograf Chanett Koldsø

“Det er egentlig ret enkelt: hvis I (firmaer eller private) skal bruge portrætter eller reklamebilleder, så kan I stenroligt henvende Jer til Chanett Koldsø og få hende til at tage dem. I får de billeder, I har brug for – og måske er de lidt anderledes og mere spændende, end I havde forestillet jer. Det er det, der sker, når man henvender sig til en fagperson! (anmeldelse via LinkedIn)”

Gunner Byskov

Studieleder, Medieskolerne Viborg

Kvalitet & God service

Grundigt forarbejde

Et godt håndværk kræver et grundigt forarbejde og udførelse – derfor planlægges en fotosession forud, så vi får det bedste ud af selve sessionen. For at sikre den bedst mulige tekniske kvalitet i lys, bruger jeg topprofessionelt fotoudstyr fra Broncolor og Nikon. Billederne bliver herefter efterbehandlet for at sikre maksimal kvalitet i det endelige udtryk. Læs mere her om, hvordan billederne retoucheres (efterbehandles).

 

Produktkvalitet

Når der bestilles fysiske produkter hos mig, det sig værende fotopapir, lærreder, aludibond, akrylmotiver, glas og billederammer m.v., så benytter jeg også her landets førende eksperter på området. Det betyder også, at jeg ikke printer in-house og der er derfor leveringstider på mine produkter. Dem kan du læse mere om i FAQ’en. Du finder en liste med priser på mine fysiske produkter på siden Downloads.

 

Høj kvalitetskontrol

Kvaliteten er mit absolutte fokus og derfor sker den sidste kvalitetskontrol også hos mig. Det vil sige, at jeg får tilsendt din ordre fra mine leverandører, hvorefter jeg går den grundigt igennem. Lever den op til mine kvalitetskrav meldes ordren enten klar til afhentning eller sendes afsted til dig med GLS/DAO. Lever ordren ikke op til mine kvalitetskrav, produceres ordren på ny. Er dette tilfældet, vil du blive givet besked i tilfælde af forsinkelser. Du kan læse mere i Handelsbetingelserne.

Kvaliteten betyder meget for mig – på samme måde som en murer eller en tømrer holder af sit håndværk – holder jeg også af mit. Samtidig kan et dårligt udført produkt skade min forretnings omdømme, og det er endnu en grund til, at jeg vægter kvaliteten over alt andet. Det betyder derfor også, at jeg aldrig udleverer uredigerede filer.

 

God service er godt – super service er bedst

God service er også en del af “kvaliteten”. Jeg har kun oplevet få virksomheder, som har givet så god service, at jeg tænker “det var bare fantastisk, der kommer jeg helt sikkert igen!”. Disse virksomheder er jeg til gengæld meget loyale overfor og vender tilbage gang på gang – også selvom at det nogle gange går galt. Mit mål er på ligefod med de virksomheder, at kunne levere en jordnær, ærlig, imødekommende og altid positiv serviceoplevelse. Derfor går jeg også meget op i at få feedback fra mine kunder – både det gode og det dårlige. For mig er ros en dejlig varm ting at få og ris er til gengæld et super godt redskab til at kunne blive bedre. Læs et udpluk på siden Kundeanmeldelser. Jeg indsamler anmeldelser på både Facebook, Google Business og Trustpilot.

Koldsø Fotografi

Solbjerg Hovedgade 77B
DK-8355 Solbjerg

CVR-nr: 34234051

Sociale Medier

Koldsø Fotografi på FacebookKoldsø Fotografi på InstagramKoldsø Fotografi på LinkedInKoldsø Fotografi på YouTube