Koldsø Fotografi

Find ud af, hvem der står bag Koldsø Fotografi og hvad jeg står for. Stil spørgsmål, hvis du er nysgerrig – jeg står altid klar til en snak.

bag om

Koldsø Fotografi

Mit navn er Chanett Koldsø og jeg er udlært reklame- og portrætfotograf ved Media College Denmark i 2019.

Jeg har fotograferet på professionelt plan siden 2016 og åbnede i januar 2018 mit eget fotostudie i Solbjerg. Herfra driver jeg dagligt min virksomhed og varetager en masse spændende fotografiske opgaver for både virksomheder og privatpersoner.

Jeg arbejder inden for alle genrer af fotografiet, lige fra reportage, produktfotografi og arkitektur til newborn, bryllupper, fødsler, boudoir og personportrætter. Jeg laver også pasfotos, så der er faktisk ikke dét emne, jeg ikke arbejder med.

Du kan se eksempler på mit arbejde i galleriet.

Familie- og erhvervsfotograf Chanett Koldsø

“Det er egentlig ret enkelt: hvis I (firmaer eller private) skal bruge portrætter eller reklamebilleder, så kan I stenroligt henvende Jer til Chanett Koldsø og få hende til at tage dem. I får de billeder, I har brug for – og måske er de lidt anderledes og mere spændende, end I havde forestillet jer. Det er det, der sker, når man henvender sig til en fagperson! (anmeldelse via LinkedIn)”

Gunner Byskov

Studieleder, Medieskolerne Viborg

Koldsø Fotografi er din garanti for kvalitet!

Vil man være sikker på, at få et fotografisk produkt af høj kvalitet, skal man vælge en fotograf, der er medlem af en forening, som stiller garanti for denne kvalitet. Koldsø Fotografi er medlem af hele 3 – nemlig Dansk Fotografisk Forening (Danmarks brancheforening), Federation of European Professional Photographers samt “Foreningen for Danske Fødselsfotografer

Hvert år deltager Koldsø Fotografi (hvis muligt) i nationale og internationale billedkonkurrencer for at højne det fototekniske niveau og hele tiden stræbe efter at blive bedre. Det har også ledt til flere fine priser og medaljer. Dem kan du læse mere om på siden Awards.  

FEP-logo federation of european professional photographers

Koldsø Fotografi

v/ Chanett Koldsø
Solbjerg Hovedgade 77B
8355 Solbjerg
CVR-nr.: 34234051

Sociale Medier

Koldsø Fotografi på FacebookKoldsø Fotografi på InstagramKoldsø Fotografi på LinkedInKoldsø Fotografi på YouTube