Handelsbetingelser

Læs handelsbetingelserne her og kontakt mig via mail, hvis du har brug for hjælp.

Sådan foregår det

Bestilling/Booking

Bestilling/Booking af tid til fotografering

Du bestiller tid til fotografering ved at skrive til info@koldsoefotografi.dk – herefter bookes du ind i kalenderen. Du vil herpå modtage et online link til en samtykkeerklæring, som skal udfyldes senest 2 dage inden fotograferingen.

Bookingen er ikke bindende, men af hensyn til planlægning af fotografens kalender er det naturligvis vigtigt, at man melder afbud i god tid, hvis man bliver forhindret.

Bestilling af produkter

Bestilling af produkter som fx fotografier, lærreder, krus, rammer osv. foregår enten mundtligt efter endt fotografering (alt bliver noteret ned og underskrevet), via mail eller gennem fotografens gallerisystem. En bestilling bliver bindende med din accept af ordren enten ved underskrift, skriftlig accept via mail eller i forbindelse med en ordrebekræftelse fra gallerisystemet.

Har du fortrudt din bestilling?

Det er muligt at fortryde en bestilling, dog med forbehold. Hvis din afbestilling modtages efter at fotografen har færdigredigeret de billeder, som du har fortrudt – kan du stadigvæk fortryde dem – men du vil istedet blive faktureret for dén tid, som fotografen har brugt på redigeringen, som kompensation. Gennemsnitlig redigering pr. billede 30-45 minutter. Fotografens timeløn er 350 kr. ekskl. moms.

  Sådan foregår det

  Betaling

  Hos Koldsø Fotografi er det muligt at betale på følgende måder:

  • Kontant
  • Mobilepay
  • Bankoverførsel (pr. faktura)
  • Visa-/Mastercard via systemet iZettle

  Pengene reserveres/trækkes med det samme ved køb af den fysiske butik, medmindre faktura er aftalt.

   

  webshoppen er det muligt at betale med:

  • Mobilepay
  • Visa-/Mastercard via systemet PensoPay

  Pengene trækkes først, når varen er afsendt til dig, medmindre der er tale om en speciel bestillingsvare, som fx rammer på specialmål, hvilket ikke er lagervarer.

  Der modtages ikke almindelig Dankort – der modtages dog Visa dankort.

  Sikker med ssl

  De kontooplysninger som indsamles ved køb af varer, sendes direkte og sikkert til PBS via krypteringsformen (SSL), som kun er forbeholdt dig og PBS. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se eller gemme dine personlige oplysninger.

  Hvornår trækkes pengene??

  Hos Koldsø Fotografi trækker vi selvfølgelig ikke pengene før dine varer er klar til afhentning eller er sendt afsted til dig. Der kan være enkelte undtagelser, såsom bestilling af en ramme på helt specielle mål samt ved booking af pakkeløsninger (fotografering og billeder), hvor forudbetaling kan være et led i bookingen.

  Sådan foregår det

  Afhentning/Levering

  Det er kun muligt at afhente ordre i Skanderborg efter aftale.

  Ordre kan leveres med PostNord, GLS og DAO, fragt fra 69 kr. Dette gør sig også gældende ved køb på webshoppen.

  Hvis du ikke får hentet din pakke i tide

  Hvis du har valgt levering til pakkeshop og ikke afhenter din pakke i tide, sendes den retur til mig. Det er desværre ikke en gratis service fra deres side, og du vil derfor blive faktureret dét beløb, som Koldsø Fotografi pålægges for manglende afhentning. Ønsker du at få pakken sendt påny, faktureres du yderligere for ny fragt. Returgebyret der pålægges fra fragtleverandørerne kan variere.

  Sådan foregår det

  Fortrydelsesret

  14 dages fortrydelsesret

  Du har som udgangspunkt 14 dages fuld fortrydelsesret hvis:

  • Du har bestilt et produkt direkte fra webshoppen
  • Du har bestilt et produkt med afhentning hos mig

  Fortrydelsesretten gælder fra den dag, hvor du modtager varen.

  Der ydes ikke fortrydelsesret på serviceydelser (som fx fotograferinger), outlet-varer eller specialfremstillinger såsom:

  • Udleverede fotografier
  • Rammer i specialmål
  • Rammer med monterede billeder
  • Indgraverede produkter som fx. dåbsrør eller fotoalbums
  • Specialdesignede fotoalbums
  • Produkter af særlig special karakter (fx julepynt, krus)

  Benyttelse af fortrydelsesretten forudsætter at det pågældende produkt returneres i ubrudt emballage. Har man pakket en ramme ud af emballagen betragtes den som værende brugt og tages derfor ikke retur. Det samme gælder hvis varen bærer præg af slid, slag, ridser eller andre brugsspor. Det er derfor ikke muligt at returnere billedramme, hvori der har været monteret billeder.

  Fortrydelsesretten gælder kun de varer, som returneres til sælger og som herefter kan sælges videre uden tab.

   

  Fortrydelsesret på bestilte rammer, specialprodukter & fotografier

  Du kan altid fortryde en bestilling – såfremt den ikke er sat i produktion. Hvis du skulle fortryde skal du skrive en mail til info@koldsoefotografi.dk, senest 24 timer fra ordretidspunktet. Herefter kan dine varer være sat i produktion og afbestilling kan være for sent. Så længe at din afbestilling finder sted rettidigt (inden for 24 timer) og man ikke har bedt Koldsø Fotografi prioritere ordren som værende hastende, kan en ordre afbestilles. Det er også muligt at du efter de 24 timer både kan ændre eller afbestille dele af ordren, såfremt jeg har travlt med andre kundeordre og derfor ikke er kommet til din ordre endnu. Dog skal man være forberedt på, at din ordre allerede kan være i proces og dermed ikke kan afbestilles. Fx når:

  • Rammer med specialmål er bestilt og sat i produktion hos leverandøren
  • Specialprodukter er sendt til produktion hos leverandøren (fx merchandise med fotos)
  • Fortrudte motiver allerede er blevet redigeret.

  NB: Ønsker man at afbestille nogle af de udvalgte billeder, men er de allerede blevet færdigredigeret af fotografen er der to muligheder. I dette tilfælde falder afbestilling ikke rettidig, og man kan enten vælge at beholde billedet eller afbestille billedet. Ved afbestilling faktureres man et beløb for den tid, det har taget at redigere billedet. Fotografens timeløn er 350 kr. ekskl. moms og afregnes pr. påbegyndt halve time.

   

  Man betaler selv returfragt

  Ønsker du at sende en vare retur, skal du først skrive en mail til info@koldsoefotografi.dk, og informere om dit ønske, før retursagen godtages. Du vil få tilsendt en e-mail med instruktioner til, hvordan du sender varen korrekt retur.

  Bemærk at ved udnyttelse af fortrydelsesretten er returfragten købers udgift. Det er ligeledes købers ansvar at varen er pakket forsvarligt ind. Er varerne blevet beskadiget under håndtering, kan der ikke gøres brug af fortrydelsesretten, da varen ikke er i samme stand som ved købet og pengene kan derfor ikke blive refunderet. 

  Sådan foregår det

  Reklamationsret

  2 års reklamationsret

  Der er 2 års reklamationsret på varer købt hos Koldsø Fotografi, hvis de er købt af private. Reklamationsretten og fortrydelsesretten gælder ikke for erhvervskunder.

  Reklamationsretten forudsætter korrekt behandling/pleje af varerne, at disse ikke misbruges eller udsættes for grov håndtering. Produkterne solgt hos Koldsø Fotografi kan være skrøbelige og bør behandles med omtanke.

  Reklamationsretten dækker ikke hændelige uheld eller skader, man ved en fejl selv har forårsaget. Fx hvis der er spildt vand på et fotografi og farven sværter ud. Reklamationsretten dækker udelukkende fabrikationsfejl og mangler, som forventes at være tilstede ved købstidspunktet. Reklamationsretten følger købelovens bestemmelser for B2C kunder (private kunder). 

  Der stilles kun garanti for kvaliteten af fremkaldelser af digitale fotografier, hvis disse bestilles gennem Koldsø Fotografi. Egen fremkaldelse er på eget ansvar og Koldsø Fotografi hæfter ikke herfor.

   

  Sådan reklamerer du

  For at kunne behandle din reklamation, bedes du indsende billeder af de pågældende fejl til info@koldsoefotografi.dk,, hvorefter de noterede fejl diskuteres med leverandøren af produktet. Herefter vil du modtage en tilbagemelding med et løsningsforslag, såfremt fejlen vurderes til at være en produktionsfejl eller en fejl i produktet, som ikke burde opstå inden for de første 2 år. Er der tale om en skade forårsaget af et fragtfirma i forbindelse med levering af et produkt, diskuteres reklamationen med dem ud fra de fejl, der ses på billederne.

  Fylder billederne for meget til at kunne sendes med mail, kan du med fordel bruge den gratis online service hos www.wetransfer.com.

   

  Rettidig reklamation

  Opdager du en fejl/mangel ved produktet skal du inden for rimelig tid herefter henvende dig pr. mail til info@koldsoefotografi.dk. Rimelig tid betragtes som værende senest 14 dage fra du opdager fejlen, til Koldsø Fotografi skriftligt oplyses om fejlen.

   

  Hvad omfattes ikke af reklamationsretten?

  • “Forkert farve look” ved egen fremkaldelse med brug af digitale fotografier fra Koldsø Fotografi
  • Forkert håndtering af billeder (mærker efter fedtede fingre og væsker, folder og buler i papiret, flossede kanter m.v.)
  • Skader på billederammer, hvis der er tegn på voldsom håndtering af de skrøbelige rammedele
  • Småskader/skår på glas i kanter og hjørner, på de områder der ikke er synlige i rammen og som ikke har en funktionsnedsættende betydning for produktets kvalitet
  • Fremkomne skader efter stød, tryk og tab af varen efter modtagelse

   

  koldsø fotografi står for returfragt

  Skal produktet sendes retur til Koldsø Fotografi ved brug af reklamationsretten, vil du få tilsendt en returlabel, som skal klæbes på pakken. Sørg for at pakke varerne forsvarligt ind. Vurderes reklamationen som tilhørende en af ovenstående undtagelser, sendes produktet retur til køber og fragtudgifter tur/retur faktureres.

  Koldsø Fotografi skal først meddeles om ønske om retur, før returvarer godtages.

  Hvad gælder?

  Regler for gavekort

  DER ER FORSKEL PÅ GAVEKORT
  Gavekort baseret på en beløbsværdi kan bruges på alle Koldsø Fotografi’s produkter. Gavekort baseret på et pakketilbud kan som udgangspunkt kun bruges på det inkluderede indhold, da der her er afgivet et bestemt tilbud med eventuelle rabatter. Disse gavekort kan undtagelsesvis blive indløst på andre produkter – dog kun for dét beløb, som gavekortet er købt til og altså ikke på den samlede værdi, som den sammensatte pakke har.

  Gavekortene kan ikke ombyttes til kontanter.

   

  ET UDLØBET GAVEKORT KAN FORLÆNGES
  Alle gavekort fra Koldsø Fotografi har en gyldighedsperiode på 1 år fra den dato noteret på gavekortet jf. gældende regler. Er et gavekort udløbet, kan det for 150 kr. forlænges i 6 mdr. gældende fra udløbsdato (prisen er pr. gavekort). Dog skal forlængelsen bestilles SENEST 1 mdr. fra udløbsdato via mail til: info@koldsoefotografi.dk med angivelse af gavekort ID nr.. Er gavekortet udløbet og ikke forlænget inden for ovennævnte tidsperiode, kan det ikke indløses.

  HUSK! Det er et krav at gavekortet medbringes til fotograferingen, så hvis gavekortet er blevet væk, skal dette findes for at kunne blive indløst – uanset om den er inden for gyldighedsperiode eller ej.

  You cannot copy content of this page