De første øjeblikke

Denne serie er helt speciel – her følger jeg Jeres første øjeblikke med den lille ny, hjemme i Jeres egne trygge rammer. I får en smuk, stemningsfuld og naturlig billedserie i høj opløsning.

koldsø fotografi’s priser

De første øjeblikke

“De første øjeblikke” er en stemningsfuld og følsom dokumenterende billedserie af Jeres første øjeblikke med Jeres nye lille baby. Pakken er for alle nybagte forældre, uanset om det er Jeres første barn eller ej. 

Vi aftaler et tidspunkt, der passer ind i Jeres skema, hvor jeg kommer hjem til Jer og fotograferer Jeres første øjeblikke. Der gøres brug af naturligt lys og evt. med flash som opblødende lys. Resultatet vil blive en naturlig og autentisk billedserie med ømme øjeblikke. 

Jeg fotograferer i 30 minutter, hvorefter jeg udvælger en serie smukke, stilfulde, sjove, skøre og stemningsfulde billeder. Disse leveres digitalt i høj opløsning (300ppi) i størrelsen 25x25cm eller 20x30cm. 

Mængden af billeder kan variere, dog er I garanterer et minimum af 10 dejlige billeder. Disse leveres naturligvis uden signatur. 

Pakken er et godt alternativ til klassiske newborn sessioner i studie.

 

SØGER FAMILIE

Da dette er et nyt tiltag i virksomheden søger jeg 1-2 familier, der får pakken til halv pris, mod at billederne må blive brugt til markedsføring på sociale medier, til print og ikke mindst her på websitet. Så kender du en nybagt familie – så tip dem om denne enestående mulighed…

Ønsker I at blive taget i betragtning, skriv gerne en mail til: info@koldsoefotografi.dk og medsende gerne et lille foto af Jer og RIGTIG gerne lidt fotos af de forskellige rum i Jeres hjem, der måske kan bruges til en sådan billedserie.

de første øjeblikke reportageserie

  • 30 minutters fotografering
  • Inkl. minimum 10 digitale billeder
  • Inkl. transport (20km fra Solbjerg)

Pris: 2.000,- 

Koldsø Fotografi

v/ Chanett Koldsø
Solbjerg Hovedgade 77B
8355 Solbjerg
CVR-nr.: 34234051

Sociale Medier

Koldsø Fotografi på FacebookKoldsø Fotografi på InstagramKoldsø Fotografi på LinkedInKoldsø Fotografi på YouTube