Konfirmationsgalleri

Velkommen til konfirmandernes galleri. Tag et kig i gallerierne og kontakt mig gerne, hvis du vil vide mere..

ColourArtPhoto konkurrence 2021 – Covers

ColourArtPhoto konkurrence for konfirmander. Vind et gavekort til tivoli og din egen personlige coverplakat. Konkurrencen udbydes af ColourArtPhoto og gælder alle konfirmander, der booket en Colour Art Photo fotograf. Book Koldsø Fotografi til din næste konfirmation - jeg er medlem af ColourArtPhoto, Dansk Fotografisk Forening og Federation of European Professional Photographers.

ColourArtPhoto konkurrence 2020 – Covers

ColourArtPhoto konkurrence for konfirmander. Vind et gavekort eller et cover. Hos Koldsø Fotografi, medlem af ColourArtPhoto.

Gallerier

Konfirmationsfotografering

Adam’s konfirmation, Aarhus, 2021

Adam ville gerne have portrætserie og stemningsbilleder fra sin fest. Festen blev afholdt på Restaurant NorR ved Marselisborg Lystbådehavn, hvor portrætserien også blev taget. Det gav helt fantastiske flotte rammer for en stemningsfuld serie med god variation og flotte vinkler.

Stort tillykke med konfirmationen her fra Koldsø Fotografi!

Gå til Adam’s galleri

Konfirmationsfotografering ved fotograf Chanett Koldsø - Koldsø Fotografi. Portrætfotograf fotograferer i hele landet, her foregår konfirmationsfotograferingen i Aarhus, Østjylland.

Melena’s konfirmation, Solbjerg, 2020

Melena ville gerne have lille portrætserie inden de tog videre til festen. Solbjerg Sø havde en helt særlig plads i familiens hjerter, og derfor var det meget naturligt at Melena selvfølgelig skulle have fotograferet sine portrætter nede ved søen. 

Med lidt dryp og let skydække fik vi nogle smukke portrætter i hus. 

Stort tillykke med konfirmationen her fra Koldsø Fotografi!

Gå til Melena’s galleri

Amalie’s konfirmation, Horsens, 2020

Amalie’s store drøm var en lang serie stemningsbilleder fra hendes konfirmation. Så naturligvis skulle jeg følge hende fra tidlig morgen, hvor hun blev stylet og frem til festens afslutning. Portrætsessionen blev taget i et sødt lille vildnæs tæt på festlokationen og dannede rammerne for en serie klassiske danske sommerbilleder.

Stort tillykke med konfirmationen her fra Koldsø Fotografi!

Gå til Amalie’s galleri

Johanne’s konfirmation, Sabro, 2019

Johanne havde et stort ønske om at have en stemningsserie fra ceremonien i kirken og en lille serie portrætter, særligt med hendes hest Hidalgo. Selve portrætsessionen fandt sted på Johanne’s rideskole, hvor der på samme tidspunkt var ridestævne. Så det var med nøjagtig præcision at billederne skulle tages i pausen. Det smukke æbletræ dannede baggrund for en stemningsfuld portrætserie – og Hidalgo var også meget positiv stemt for de velsmagende blade.

Stort tillykke med konfirmationen her fra Koldsø Fotografi!

Gå til Johannes galleri

Konfirmationsportrætter i studie, 2019

Jeg havde fornøjelsen af, at have disse to søde konfirmander – Nikoline og Jeppe – i studiet.

De ville gerne takke deres mor, og det gjorde de på en helt særlig måde. Dels fik tvillingerne taget et portræt sammen, men også et portræt med et særligt budskab. Det var en meget sød måde at sende et budskab på. 

Stort tillykke med konfirmationen her fra Koldsø Fotografi!

Gå til konfirmandernes galleri

 

Cecilie’s konfirmation, Skanderborg, 2017

Jeg fik fornøjelsen af at indfange de mange øjeblikke fra Cecilies konfirmation i 2017. Cecilie fik en større billedserie med stemningsbilleder fra morgenen med styling og helt til aftensmadstid. Kirken undtaget, for som det er med nogle kirker – måtte jeg heller ikke fotografere under denne ceremoni. Men det blev til en masse smukke billeder, fyldt med hygge og stemning.

Stort tillykke med konfirmationen her fra Koldsø Fotografi!

Gå til Cecilie’s galleri

Jeppe’s konfirmation, Holstebro, 2015

Da min lillebror Jeppe skulle konfirmeres, fik jeg æren af at tage billeder fra kirken og festen. Selve portrætsessionen havde vi et par uger forinden taget i studiet på Medieskolerne, da jeg på daværende tidspunkt gik på fotografuddannelsens grundforløb. Det kom der en rigtig fin stemningsserie ud af. Dette er mit udpluk.

Stort tillykke med konfirmationen her fra storesøster.

Gå til Jeppe’s galleri

Koldsø Fotografi

v/ Chanett Koldsø
8660 Skanderborg
CVR-nr.: 34234051

Sociale Medier

Koldsø Fotografi på FacebookKoldsø Fotografi på InstagramKoldsø Fotografi på LinkedInKoldsø Fotografi på YouTube

You cannot copy content of this page