Kunde reviews

Læs kundernes feedback fra deres oplevelser med mig som deres fotograf.

koldsø fotografi

Kunde reviews

Her finder du mine kundeanmeldelser

Her på siden viser jeg blot et udpluk af de mange kundeanmeldelser, som jeg har fået gennem tiden. Kundeanmeldelser modtages blandt andet på SMS og E-mail, men størstedelen modtages på Facebook, Trustpilot eller Google Business. Er du nysgerrig på flere anmeldelser, kan du følge linkene og læse de mange tilbagemeldinger fra mine kunder – privatkunder såvel som erhvervskunder.

2019 – 2020 anmeldelser

“Hej Chanett,

Hvor ser det godt ud! Må man sige det, når det er et billede af en selv? wink Ej, det er sindssygt godt arbejde! Åbnede dem med det samme på telefonen i går og har lige fået dem op på computerskærmen – de er så gode! Jeg er så tilfreds med dem. laughing Tak for perfekte billeder og hurtig levering. smile

Monica P.

CV portræt, 2020, (SMS)

“Johanne – og os andre 😊 – er rigtig glade for de billeder du tog. Hun bruger dem tit som et dejligt minde om dagen. Selvom hun normalt ikke er glad for at blive fotograferet, så lagde hun ikke mærke til du var i kirken og tog billeder. Det har gjort at billederne ikke virker opstillet men helt naturlige.

Hun er også meget glad for de billeder, du tog, hvor hun er sammen med veninderne. Alt i alt – synes du var meget professionel og havde forberedt dig på stedet ved at tage ud og se og snakke med præsten, om der måtte tages billeder i kirken. Vi kan klart anbefale dig og regner også med at bruge dig, når lillebror skal konfirmeres”

Johanne, Claus & Helle

Konfirmation 2019, (Mail)

Jeg er så beæret over du var med, de billeder er helt unikke! Og det er de mest kostbare billeder jeg nogensinde har haft! Tusinde tak fordi du ville tag med, og tusinde tak for de fantastiske billeder!

Monique J.

Fødsel, 2019, (Facebook)

Vi havde en rigtig god oplevelse, da vi skulle have taget familieportrætter hos Koldsø. Der var en god stemning og både børn og voksne kunne slappe af. Efterfølgende har vi modtaget vores billeder af høj kvalitet og de er, som vi kunne ønske os. Mange tak for en rigtig fin service.

Mette K. M.

Gruppe- & Familiepotrætter, 2019, (Facebook)

“Kæreste Chanett,

Tusind tusind tak for de smukke billeder, de er virkelig så fantastiske hver og en. Uha, hvor er det Fedt 🤩🤩🤩
Mange tak for det fantastisk arbejde.”

Neveen D.

Boudoir, 2020, (Mail)

“Jeg har kun varme anbefalinger til Koldsø Fotografi. Vores 2 små børn blev fotograferet til et søskendeportræt i december. Det tog ikke længere tid, end børnene stadig var i godt humør, og der var flere rigtig flotte billeder at vælge mellem. Kvaliteten på billederne er høj, og resultatet blev i det hele taget præcis som ønsket. Vi er meget tilfredse. 

En professionel og engageret fotograf – det er en behagelig oplevelse at komme i studiet. Chanett er dygtig til at guide, og forud for aftalen sender hun en yderst hjælpsom guide ift. tøjvalg m.m. 

Vi har store planer om at bruge hende igen, og vil uden tvivl anbefale andre til at kontakte Koldsø Fotografi, hvis de leder efter en fotograf.”

Mette H. M.

Søskendeportræt, 2019, (Facebook)

Vi købte familie portræt i november (red. 2019), gravid fotografering her i januar (red. 2020), og får lavet vores billeder af baby hos hende, kan stærkt anbefales 😊

Nathalie & Michael

Familieportræt, gravid, newborn og guldklump, 2019/2020, (Facebook)

“Vi havde en skøn oplevelse, da Chanett skulle tage billeder af vores børn. Chanett fremstod meget professionel, tålmodig og imødekommende og ikke mindst havde Chanett masser af gode ideer. Vi er meget tilfredse med resultatet og kan derfor kun varmt anbefale Chanett.”

Bodil L.

Børneportræt, 2019, (Facebook)

2016 – 2018 anmeldelser

Fantastisk oplevelse!! ❤️❤️ Super professionel, tålmodig, hjertevarm, ærlig og sørger hele tiden for, at man føler sig tilpas! Absolut et besøg værd!

Dorthe C.

Boudoir, 2018, (Facebook)

Fik taget billeder af min 7 måneder gamle datter Aya, som med det samme følte sig godt tilpas. Vi fik nogle virkelig gode billeder.

Tania L. G.

Baby 0-1 år, 2017, (Facebook)

Tak for nogle skønne billeder af mine 9 killinger. Det var virkelig en fornøjelse at høre, hvor meget du havde forberedt dig og at se dig arbejde med en flok livlige killinger. Du har masser af tålmodighed og flair for at fange glimtet i deres øjne. Jeg vender tilbage, når jeg får killinger igen 

Signe Nielsen

Kæledyrsportrætter, Hellig Birma, 2016 (Facebook), Jaruska's opdræt

“Chanett tog billeder til vores bryllup d.6/8-16.

Hun var yderst professionel og havde inden brylluppet, taget sig tid til at tage forbi lokationen, hvor vi skulle vies (mange km. fra hendes bopæl). Vi sender klart vores varmeste anbefalinger til alle andre derude, som skal have taget billeder: benyt jer af Chanett – hun er helt igennem en fantastisk fotograf. Derudover fik vi den skønneste service mht. fremkaldelsen af vores billeder.

Vi kan nu fremover se på vores fantastiske bryllupsbilleder og mindes tilbage til en uforglemmelig dag, takket være Chanett ❤️”

Anne-Mette & Kenneth

Bryllup, 2016, (Mail)

“Chanett er utrolig kompetent og meget kreativ i sit arbejde. Vil til enhver tid anbefale at blive fotograferet hos hende!”
Katrine O.

Fotografkollega

Et dejligt behagelig møde i forvejen gjorde at vi var helt trygge ved at lade skønne Chanett forevige vores bryllup med billeder. Hun er meget professionel og dygtig. Er super glad for hendes service og billeder vi har modtaget. Hun får de varmeste anbefalinger fra os.

Louise & Christian

Bryllup, 2018, (Trustpilot)

Har fået taget nogle virkelig gode billeder her. Chanett har masser af gode idéer, og så er det hyggeligt at være i hendes selskab. Kan varmt anbefales.

Pernille L.

Newborn, 2017, (Facebook)

“Chanett er meget god at arbejde sammen med, guider meget og hjælper, hvis noget ikke sidder som det skal eller kommer med forslag til forskellige poseringer. Hun spurgte om der var noget jeg følte mig utilpas med og var sød og venlig mod mig.  Jeg var på shoot med hende D.27 november og allerede dagen efter fik jeg billederne, hvilket er ekstremt hurtigt! De færdige billeder synes jeg er blevet meget gode og jeg er meget tilfreds. 

Alt i alt har jeg haft en super god oplevelse, jeg kan klart anbefale hende og jeg håber da også selv på at arbejde sammen med hende igen.”

Nikoline H.

Modelsession, 2016, (Facebook)

“Kære Chanett
Først og fremmest skal du have tak for de kanon fede billeder og for dit hyggelige selvskab på selve fotodagen. Det var en fornøjelse at få taget billeder af dig – du var både opfindsom, flittig og meget opmærksom, hvilket jeg altid syntes er nogle gode kvaliteter hos en dygtig fotograf. Jeg er virkeligt oppe og ringe over det fine slut resultat og glæder mig til at bruge de nye billeder – 1000 tak!”

Tammie B.

Modelsession, 2016, (Mail)

Super sød fotograf som kan sit kram 👍 Kan varmt anbefales 😊

Sabrina W.

Portræt af hest, 2018, (Trustpilot)

Super oplevelse, fine billeder

Tine B.

Erhvervsportræt, 2018 (Trustpilot), Home, Odder

“Vi havde glæden af at have Koldsø Fotografi til vores datters konfirmation d. 12/5-2017. Det var en super skøn dag, og har nu fået foreviget dagen med en masse dejlige billeder. Hun er behagelig, imødekommende, lyttende, sød, kreativ og ikke mindst grundig! Bestemt ikke sidste gang at vi gør brug af Koldsø Fotografi.”

Louise H.

Konfirmation, 2017, (Facebook)

En helt igennem ganske fantastisk dygtig fotograf smile Kan helt klart anbefale hende smile Hun er ikke ‘ kun ‘ fremragende mht. fotografering, redigering osv, men er i særdeleshed også en mester, når det kommer til mennesker og dyr. ❤ Vi fik ikke ‘bare’ taget nogle fantastiske billeder den dag, mine to drenge, vores lille hundehvalp og jeg var hos hende…. Der blev skabt minder i hjertet for evigt ❤

Mette S. O.

Familieportrætter, 2017, (Trustpilot)

“Mit arbejde med Chanett, synes jeg har været en fornøjelse! 

Jeg synes hun arbejdede meget professionelt gennem hele projektet. Chanett er god til at guide og forklare hvad hun gerne vil have ud af billederne. Jeg synes også hendes arbejde var meget fleksibelt og tog gerne imod andres meninger og idéer.

Jeg fik billederne meget kort tid efter – Det synes jeg var rigtig fedt!

Jeg håber personligt at jeg kommer til at arbejde med Chanett i fremtiden!”

Cecilie F.

Modelsession, 2016, (Mail)

Koldsø Fotografi

v/ Chanett Koldsø
8660 Skanderborg
CVR-nr.: 34234051

Sociale Medier

Koldsø Fotografi på FacebookKoldsø Fotografi på InstagramKoldsø Fotografi på LinkedInKoldsø Fotografi på YouTube

You cannot copy content of this page