Bryllupsgalleri

Velkommen til bryllupsgalleriet. Tag et kig i gallerierne og kontakt mig gerne, hvis du vil vide mere.. 

Gallerier 

Bryllupsfotografering

Bryllupsfotografering i Aarhus

Jeg fik den store fornøjelse at følge Lisbeth & Nicolai på en smule af deres rejse, da de blev viet i Aarhus i august 2020. Vielsen fandt sted i den flotte Sankt Lukas Kirke i Aarhus med en efterfølgende portrætsession ved Marselisborg Mindepark og Donbækhaven. Parret ønskede en blanding af klassiske portrætter og lidt sjovere indslag.

Gå til parrets galleri

Bryllupsfotografering i Aarhus

Jeg fik den store fornøjelse at følge Mads & Kirsten under de første timer af deres nye rejse, da de blev viet i august 2020. Vielsen fandt sted på Aarhus rådhus, men grundet covid-19 afholdtes vielsen udendørs. Jeg fandt et lille romantisk spot til vielsen under et stort træ, i stedet for det opstillede telt. Den efterfølgende portrætsession blev taget Marselisborg Mindepark og Donbækhaven. Parret ønskede en blanding af klassiske portrætter og gakkede indslag.

Gå til parrets galleri

Bryllupsfotografering ved fotograf Chanett Koldsø - Koldsø Fotografi. Bryllupsfotograf fotograferer i hele landet, her foregår bryllupsfotograferingen i Aarhus, Østjylland.

Bryllupsfotografering i Skanderborg

Sidsel & Valentin afholdte i 2019 et smukt rådhusbryllup i naturen med reception ved Vestermølle i Skanderborg. Festen blev afholdt i selskabslokaler ved Christinekær i Malling, tæt på Solbjerg. Jeg var til stede som bryllupsfotograf fra ceremoniens start og til brudevalsen.

Gå til parrets galleri

Bryllupsfotografering i Østjylland

Line & Rasmus blev viet i Saksild Kirke i 2018. Vi tog turen ned til Saksild Strand, der dannede de perfekte rammer for et endnu sommerligt septembershoot. Herefter afholdtes receptionen på Norsminde Kro i Odder.

Jeg var som bryllupsfotograf med fra den tomme kirke langsomt blev fyldt op til det tidspunkt, hvor receptionen lakkede mod enden.

Gå til parrets galleri 

Bryllupsfotografering i Skanderborg & Aarhus (Varnapalæet)

Kia & Henrik blev i 2019 viet i Skanderborg Slotskirke. Festen blev afholdt på Varnapalæet i Aarhus. Varnapalæet og Den Uendelige Bro dannede baggrund for portrætsessionen. Jeg indfangede de mange smukke øjeblikke fra ceremoniens start og indtil sen aften, hvor underholdningen begyndte.

Gå til parrets galleri

Bryllupsfotografering i Aarhus

Jesper & Jens afgav hinanden løftet i 2019 på Aarhus Rådhus. Jeg var blevet givet parret i gave, og skulle som deres bryllupsfotograf tage lidt bryllupsportrætter på rådhuset.

Gå til parrets galleri

Bryllupsfotografering i Aarhus (Julebryllup)

Christian og Louise blev viet i Christianskirken i Aarhus på en dejlig decemberdag i 2018. Som bryllupsfotograf var det mit privilegie at indfange de mange smukke øjeblikke fra deres vielse. Efterfølgende rykkede vi i studiet til en portrætsession i tørvejr.

Gå til parrets galleri

Bryllupsfotografering i Nordjylland

Susan & Gert gentog deres løfter, da de afholdt deres kobberbryllup i 2018 ved Vognsild Kirke i Års.

Her gik Susan ned ad altergangen iført en smuk rød kjole. Som bryllupsfotograf var min opgave at indfange stemningen og øjeblikkene fra ceremonien samt lave et par portrætter fra kirken, til minde om dagen. Parret kørte herefter videre til festen.

Gå til parrets galleri 

Bryllupsfotografering i Silkeborg

Anne-Mette & Kenneth gav sine løfter til hinanden ved en rådhusvielse i 2016, i den smukke natur omkring Silkeborg søerne.

De smukke omgivelser dannede rammer for en sommerlig og meget naturlig vielse. Jeg skulle som bryllupsfotograf indfange smukke øjeblikke og stemninger fre ceremonien samt taget en mindre portrætserie, efter vielsen.

Gå til parrets galleri 

Koldsø Fotografi

v/ Chanett Koldsø
8660 Skanderborg
CVR-nr.: 34234051

Sociale Medier

Koldsø Fotografi på FacebookKoldsø Fotografi på InstagramKoldsø Fotografi på LinkedInKoldsø Fotografi på YouTube

You cannot copy content of this page