Black Swan

Luksuriøst designeralbum i særklasse.

Black Swan designeralbum (til indklæbning)

1.500,00 kr.2.200,00 kr. inkl. moms

Black Swan er et af de mest eksklusive designeralbums på det danske marked. Omslaget er polstret og lavet i kunstlæder af høj kvalitet, udsmykket med akryldesign, som fås enten med personlig tekst (max 25 tegn) eller med et personligt fotografi. Albummet måler 30x30cm.

Dette er en specialproduktion og produceres pr. ordre. Bemærk, der er ingen fortrydelsesret på personliggjorte produkter.

Black Swan er et af de mest eksklusive designeralbums på det danske marked. Omslaget er polstret og lavet i kunstlæder af høj kvalitet, udsmykket med akryldesign, som fås enten med personlig tekst (max 25 tegn) eller med et personligt fotografi. Fotoalbummet måler 30x30cm og har 40, 60 eller 100 blanke sorte sider med mellemliggende pergamyn, så billederne ikke klistrer sammen. Det er et traditionelt fotoalbum til indklæbning, men med et nymoderne og skarpt design.

Albummet produceres hos en af de førende europæiske albumproducenter, som kun leverer til professionelle fotografer. Dette er en specialproduktion og produceres pr. ordre. Bemærk, der er ingen fortrydelsesret på personliggjorte produkter.

Leveringstid: 3-4 uger.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Design

SG1, SG8, SG3, SG5, SG7

Antal sider

40 sider, 60 sider, 100 sider

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Koldsø Fotografi

v/ Chanett Koldsø
8660 Skanderborg
CVR-nr.: 34234051

Sociale Medier

Koldsø Fotografi på FacebookKoldsø Fotografi på InstagramKoldsø Fotografi på LinkedInKoldsø Fotografi på YouTube

You cannot copy content of this page