Fødselsfotografering

Læs her om, hvordan jeg blev fødselsfotograf og hvad jeg synes er så enestående og fantastisk ved netop fødselsfotografering. Her finder du også prisen på en fødselsfotografering.

koldsø fotografi’s priser

Fødselsfotografering

Jeg er stolt af, at kunne byde en helt ny gren af fotografiet velkommen hos Koldsø Fotografi.

At opleve sit barn komme til verden er livets allerstørste oplevelse. Det er smerter, smil, kærlighed og lykkefølelse ud over alle grænser. Men mange af fødslens små intense øjeblikke vil falme med tiden eller helt forsvinde i din hukommelse.

Fødselsfotografen kan fange og fastholde disse små detaljer, de smukke, de hårde og de lykkelige øjeblikke. I får fødslen af Jeres barn fortalt i en visuelt fangende og smuk billedserie, som I vil glædes over resten af livet. 

En fødselsreportage vil få en enorm høj affektionsværdi for Jer. Ikke kun fordi den fortæller om Jeres barns fødsel, men den fortæller også om Jeres kærlighed til hinanden og den oplevelse I gennemgik sammen. I billedserien vil I genopleve fødslen i et nyt lys – og opleve kærligheden fra en helt ny vinkel.

Jeg har fokus på en sober og æstetisk billedserie, der skildre Jeres følelser på dette store tidspunkt af Jeres liv. 

Den nybagte far

Jeg er så beæret over du var med, de billeder er helt unikke! Og det er de mest kostbare billeder jeg nogensinde har haft! Tusinde tak fordi du ville tag med, og tusinde tak for de fantastiske billeder!

Monique J.

Fødsel 2019, (Facebook)

Hvorfor fødselsfotografering?

Det startede som et projekt på fotografuddannelsen, men blev den største fotografiske oplevelse i mit liv. 

To dage inden min deadline for projektet fik jeg dét opkald, som jeg havde håbet på. Fødslen var i gang. Med hjertet helt oppe i halsen over denne unikke oplevelse – skyndte jeg mig til Herning fødeafsnit en lørdag aften i februar 2019.

Jeg ankom cirka kl. 18.00 og tog bestik af situationen. Kameraet kom frem og så begyndte jeg ellers at dokumentere den fødendes fremskridt. Cirka 9 timer senere lød det livsbekræftende skrig fra lille Bjørn. Det blev i alt til en billedeserie på 84 smukke og nøje udvalgte billeder.

Det var for mig en helt enestående oplevelse, som intet jeg tidligere har prøvet, kan stå mål med… Det var stort, og hvor er jeg beæret og stolt over at familien inviterede mig med til denne helt fantastiske oplevelse. Jeg kan kun opfordre vordende forældre til at være åbne for muligheden ved at have en fotograf med til fødslen – for slutproduktet er et minde for livet med affektionsværdi uden sammenligning.

Pris på fødselsfotografering

Prisen er fast uanset om fødslen varer 2 timer eller 9 timer – og inkluderer:

  • 1-2 møder med Jeres fødselsfotograf
  • At fotografen står standby
  • Fotograferingen under fødslen
  • En smuk redigeret billedserie leveret digitalt i fuld opløsning
  • Kørsel i forb. med fødsel inden for 35km fra Solbjerg

Pris: 8.000,- 

Alle bookinger foretaget inden 1. marts 2020 går til 2019 priserne.

Hvordan forløber det?

Efter den første kontakt sætter jeg kryds i kalenderen ved Jeres terminsdato, og arrangerer samtidig en dato for vores første møde. Det er utrolig vigtigt, at I under fødslen kan slappe helt af og være tilstede i nuet – og det kan I kun, hvis der er skabt tryghed og god kemi mellem Jer og Jeres fødselsfotograf.

På det første møde afstemmer vi også forventninger og taler om Jeres ønsker. Forventes det at flere deltager ved fødslen – fx et hold forældre – så ser jeg også meget gerne, at disse nøglepersoner, deltager ved mødet. Men det er naturligvis ikke et krav. Prisen på fødselsfotografering inkluderer op til 2 møder. Ikke alle har behov for det andet møde, men har man behov for de sidste afklaringer eller forventningsafstemninger, så er det altså en mulighed. Ofte kan dette dog klares over en telefonsamtale.

Når vi nærmer os er det meget vigtigt, at informere fotografen, så snart der er tegn på at fødslen er ved at gå i gang. Selvom at jeg står standby, så har jeg stadigvæk fotograferinger, som vil skulle omarrangeres.

Skulle det ske, at en fødsel går meget hurtigt, og jeg ikke når frem før den lille er kommet til verden, vil jeg stadigvæk møde op og lave en smuk og visuel billedserie af Jeres første kontakt med lille baby. 

Koldsø Fotografi

v/ Chanett Koldsø
8660 Skanderborg
CVR-nr.: 34234051

Sociale Medier

Koldsø Fotografi på FacebookKoldsø Fotografi på InstagramKoldsø Fotografi på LinkedInKoldsø Fotografi på YouTube

You cannot copy content of this page