Helt Naturlig'

Tag familien med i skoven, til stranden eller en tur i baghaven (eller derhjemme) – og lad fotografen indfange de mange dejlige øjeblikke I deler som familie – præcis som I er – helt naturlige…

koldsø fotografi’s priser

Helt Naturlig’

Helt Naturlig’ er en ny kampagne, hvor jeg som “fluen på væggen”, dokumenterer kærligheden imellem Jer i en flot, stilfuld billedserie.

Her er der nemlig tale om en naturlig reportageserie, hvor I som familien er sammen – det kan være en tur i skoven eller ved stranden – eller hjemme i stuen. Dét der er i centrum, er dét bånd og dén kærlighed I har til hinanden. Der er altså derfor ikke tale om deciderede portrætter – men en stemningsserie, hvor naturlige portrætter kan indgå, hvis øjeblikket fanges.

Vi vælger i fællesskab lokationen og mødes på stedet efter aftale.

Jeg fotograferer i 60 minutter, hvorefter jeg udvælger en serie smukke, stilfulde, sjove, skøre og stemningsfulde billeder. Disse leveres digitalt i høj opløsning (300ppi) i størrelsen 25x25cm eller 20x30cm. 

Mængden af billeder kan variere, dog er I garanterer et minimum af 15 dejlige billeder. Disse leveres naturligvis uden signatur. 

Helt Naturlig’ reportageserie

  • 60 minutters fotografering
  • Inkl. minimum 15 digitale billeder
  • Inkl. transport (20km fra Solbjerg)

Pris: 2.700,- 

Koldsø Fotografi

Solbjerg Hovedgade 77B
DK-8355 Solbjerg

CVR-nr: 34234051

Sociale Medier

Koldsø Fotografi på FacebookKoldsø Fotografi på InstagramKoldsø Fotografi på LinkedInKoldsø Fotografi på YouTube