Helt Naturlig'

Ny kampagne på prøve – tag familien med i skoven, til stranden eller en tur i baghaven – og lad fotografen indfange de mange dejlige øjeblikke I deler som familie – præcis som I er – helt naturlige…

koldsø fotografi’s priser

Helt Naturlig’

Helt Naturlig’ er en ny kampagne, som lanceres på prøvebasis. Som fotograf ved denne session er jeg “en flue på væggen”, når jeg med alle kunstens redskaber dokumenterer kærligheden imellem Jer.

Her er der nemlig tale om en naturlig reportageserie, hvor I som familien er sammen – det kan være en tur i skoven eller ved stranden – eller blot hjemme i haven. Dét der er i centrum er det bånd og den kærlighed I har til hinanden. Der er altså derfor ikke tale om deciderede portrætter taget i naturen – men en stemningsserie.

Vi vælger i fællesskab lokationen og mødes på stedet efter aftale.

Det er Jeres opgave at interagere og lege med børnene, at være sammen som familie (jeg tænker det nok falder Jer meget naturligt) og det er min opgave, at fange de mange små øjeblikke, hvor der sker noget helt særligt.

Jeg fotograferer i 60 minutter, hvorefter jeg udvælger en serie smukke, stilfulde, sjove, skøre og stemningsfulde billeder. Disse leveres digitalt i høj opløsning (300ppi) i størrelsen 25x25cm eller 20x30cm. 

Mængden af billeder kan variere, dog er I garanterer et minimum af 10 dejlige billeder.

Helt Naturlig’ reportageserie

  • 60 minutters fotografering
  • Inkl. minimum 10 digitale billeder
  • Inkl. transport (20km fra Solbjerg)

Pris: 2.700,- 

Koldsø Fotografi

Solbjerg Hovedgade 77B
DK-8355 Solbjerg

CVR-nr: 34234051

Sociale Medier

Koldsø Fotografi på FacebookKoldsø Fotografi på InstagramKoldsø Fotografi på LinkedInKoldsø Fotografi på YouTube