Gavekort

Giv en personlig gave med et gavekort til Koldsø Fotografi.

Gavekortene kan bruges på alle typer af fotograferinger samt på køb af produkter såsom billedrammer, albums m.v.

koldsø fotografi tilbyder

3 typer gavekort

Koldsø Fotografi tilbyder i alt tre typer af gavekort.

Det ene gavekort laves på et beløb, som så kan indløses på fotograferinger eller produkter.

Det andet gavekort er med forudbestemt indhold, men kan også sættes sammen efter dit ønske og budget, og kan fx inkludere en fotografering og x antal billeder.

Det tredje gavekort, er et gavekort på én af mine eksisterende fotograferingspakker som fx boudoirfotografering eller cv portrætter.

 

Hvad gælder?

Regler for gavekort

DER ER FORSKEL PÅ GAVEKORT
Gavekort baseret på en beløbsværdi kan bruges på alle Koldsø Fotografi’s produkter. Gavekort baseret på et pakketilbud kan som udgangspunkt kun bruges på det inkluderede indhold, da der her er afgivet et bestemt tilbud med eventuelle rabatter. Disse gavekort kan undtagelsesvis blive indløst på andre produkter – dog kun for dét beløb, som gavekortet er købt til og altså ikke på den samlede værdi, som den sammensatte pakke har.

Gavekortene kan ikke ombyttes til kontanter.

 

ET UDLØBET GAVEKORT KAN FORLÆNGES
Alle gavekort fra Koldsø Fotografi har en gyldighedsperiode på 1 år fra den dato noteret på gavekortet jf. gældende regler. Er et gavekort udløbet, kan det for 150 kr. forlænges i 6 mdr. gældende fra udløbsdato (prisen er pr. gavekort). Dog skal forlængelsen bestilles SENEST 1 mdr. fra udløbsdato via mail til: info@koldsoefotografi.dk med angivelse af gavekort ID nr.. Er gavekortet udløbet og ikke forlænget inden for ovennævnte tidsperiode, kan det ikke indløses.

HUSK! Det er et krav at gavekortet medbringes til fotograferingen, så hvis gavekortet er blevet væk, skal dette findes for at kunne blive indløst – uanset om den er inden for gyldighedsperiode eller ej.

Koldsø Fotografi

v/ Chanett Koldsø
Solbjerg Hovedgade 77B
8355 Solbjerg
CVR-nr.: 34234051

Sociale Medier

Koldsø Fotografi på FacebookKoldsø Fotografi på InstagramKoldsø Fotografi på LinkedInKoldsø Fotografi på YouTube