Gavekort

Giv en personlig gave med et gavekort til Koldsø Fotografi.

Gavekortene kan bruges på alle typer af fotograferinger samt på køb af produkter såsom billedrammer, albums m.v.

koldsø fotografi tilbyder

3 typer gavekort

Koldsø Fotografi tilbyder i alt tre typer af gavekort.

Det ene gavekort laves på et beløb, som så kan indløses på fotograferinger eller produkter.

Det andet gavekort er med forudbestemt indhold, men kan også sættes sammen efter dit ønske og budget, og kan fx inkludere en fotografering og x antal billeder.

Det tredje gavekort, er et gavekort på én af mine eksisterende fotograferingspakker som fx boudoirfotografering eller cv portrætter.

 

Hvad gælder?

Regler for gavekort

Gavekortet baseret på en beløbsværdi kan bruges på alle Koldsø Fotografi’s produkter. Gavekortet baseret på et pakketilbud kan som udgangspunkt kun bruges på det inkluderede indhold, da der her er afgivet et bestemt tilbud med eventuelle rabatter. Disse gavekort kan undtagelsesvis blive indløst på andre produkter – dog kun for dét beløb, som gavekortet er købt til og altså ikke på den samlede værdi, som den sammensatte pakke har.

Alle gavekort fra Koldsø Fotografi har en gyldighedsperiode på 1 år fra den dato noteret på gavekortet jf. gældende regler. I visse tilfælde kan Koldsø Fotografi vælge at forlænge et gavekort, såfremt gavekortholder har taget kontakt til Koldsø Fotografi eller booket en fotografering inden gavekortets udløb.

Er gavekortet udløbet kan det principielt ikke indløses, men særlige undtagelser kan gøre sig gældende som fx nedlukning i forbindelse med en pandemi, hvor det derfor ikke har været muligt at indløse gavekortet inden for gyldighedsperioden. Du er altid velkommen til at skrive en mail til Koldsø Fotografi, hvis dit gavekort er udløbet. Så tages der en individuel vurdering af, om gavekortet alligevel kan blive indløst – dog forbeholder Koldsø Fotografi sig retten til at afvise en sådan anmodning uden yderligere begrundelse.

Gavekortene kan ikke ombyttes til kontanter. Igen kan særlige undtagelser gøre sig gældende.

Koldsø Fotografi

Solbjerg Hovedgade 77B
DK-8355 Solbjerg

CVR-nr: 34234051

Sociale Medier

Koldsø Fotografi på FacebookKoldsø Fotografi på InstagramKoldsø Fotografi på LinkedInKoldsø Fotografi på YouTube